Lirik Lagu Banyuwang Duwe Simpenan Liyo - Suliana

Lirik Lagu      : Duwe Simpenan Liyo
Penyanyi        : Suliana
Pencipta         : Ion Emas
Lirik Lagu Banyuwang Duwe Simpenan Liyo - Suliana

Bengen riko weruh isun noleh paran
Saikine riko katon paran
Mentolo isun disio sio
Saben dino batin dipiloro

Sun titeni ring akhir akhir iki
Tingkah riko berubah nganeh nganehi
Koyo ono hang ditutup tutupi
Riko kiro isun sing ngerti

Bisik bisik omongane tonggo
Jare riko duwe simpenan liyo
Ngakuwo iki bener opo tah bener
Apuwo riko saiki keblinger

Bengen riko weruh isun noleh paran
Saikine riko katon paran
Mentolo isun disio sio
Saben dino batin dipiloro

Bengen riko weruh isun noleh paran
Saikine riko katon paran
Mentolo isun disio sio
Saben dino batin dipiloro

Ha.. Ha.. Ha ha...

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Banyuwang Duwe Simpenan Liyo - Suliana"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel