Lirik Lagu Banyuwangi Dhonge Mekar - Reny Farida

Lirik Lagu      : Dhonge Mekar
Penyanyi        : Reny Farida

Ciptaan          : Endro Wilis
Produksi        : Aneka Safari Record

Lirik Lagu Banyuwangi Dhonge Mekar - Reny Farida

Ciptaan : Endro Wilis
Vokal : Reny Farida
Produksi : Aneka Safari Record

Dhonge mekar, koyo kembang menur elok ayu
Arum wangi nggugah ati, ngalor ngidul
Ojo kaget, kadhung akeh lancing podo ngerubung
Ati-ati riko nyawang, ulan melendung

Reff :
Tangar-tangaro, kang teliti
Moco tingkahe dunyo
Mareko nyang pengeran,
Myakne weruh nyang maknane urip iki

Wirang gede, kadhung sampek alum
Nong tengah dalan
Alum-alumo nong bale umah
Tumeko garing, malah soyo arum

Mbalik ning ... Dhonge mekar koyo…

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Banyuwangi Dhonge Mekar - Reny Farida"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel