Lirik Lagu Banyuwangi Gedene Welas - Demy

Lirik Lagu      : Gedene Welas
Penyanyi        : Demy
Pencipta         :
Album            : The Best Demy

 Lirik Lagu Banyuwangi Gedene Welas - Demy

Magih sun welas
Tulus nong njero ati
Ati nisun ikhlas
Masiyo tah sing diakoni

Mung tetese embun
Yo hang dadi saksi
Tangis batin isun
Hang sun jaluk
Wes gancango mari

Reff:
Sak temene ati
Nisun sing ngelilakno
Pujane ati
Nyanding wong liyo

Loro hang sun tompo
Nong ati nisun mageh kroso
Serang gedine
Welas sun nyang riko

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Gedene Welas - Demy

0 komentar:

Posting Komentar