Lirik Lagu Banyuwangi Kangen - Reny Farida

Lirik Lagu      : Kangen
Penyanyi        : Reny Farida
Pencipta         :

Lirik Lagu Banyuwangi Kangen - Reny Farida

Wis pirang minggu,
Lawase sing tau sun sambang
Yo wis pirang panenan,
Suwene sun nyonggo angenan

Nong gandane saking njah arum,
Nong cemese selendang kawung
Hang meruhi, hang nyangkungi
Kakang embok adik lan isun..

Reff :
Wis pirang minggu,
Lawase sing tau sun sambang
Yo wis pirang panenan,
Suwene sun nyonggo angenan
Cemeh lawase, sing tau ngganteni
Nggawe mrinane, ati iki

Monggo isun, urip mulyo
Duwe nomo, duwe rego
Sing kiro lilo, madato lego
Kadhung durung, ndepani riko

He…, blambangan
He…, banyuwangi
He…, blambangan
He…, pucuk wetan

Reff :
Cemeh lawase, sing tau ngganteni
Nggawe mrinane, ati iki

Monggo isun, urip mulyo
Duwe nomo, duwe rego
Sing kiro lilo, madato lego
Kadhung durung, ndepani riko

He…, blambangan
He…, banyuwangi
He…, blambangan
He…, pucuk wetan

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Kangen - Reny Farida

0 komentar:

Posting Komentar