Lirik Lagu Banyuwangi Kangen Setengah Mati - Wandra

Lirik Lagu      : Kangen Setengah Mati
Penyanyi        : Wandra
Pencipta         : 

Kangen Setengah Mati

Kelap kelip lintang
Ono ring awang-awang
Ngengetaken isun rikolo ambi riko

Semilire angin ono ring wayah bengi
Nambahi sepine ati hang mageh dewekan
Duh nelongso rasane ati
Pengen ketemu tapi seng biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko sak iki nong endi
Wes sue sun anten-anteni

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Kangen Setengah Mati - Wandra

0 komentar:

Posting Komentar