Lirik Lagu Banyuwangi Kanggo Riko - Demy

Lirik Lagu      : Kanggo Riko
Penyanyi        : Demy
Pencipta         : 
Lirik Lagu Banyuwangi Kanggo Riko - Demy

He he he he he he
ho ho ho ho ho ho

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Reff:
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Banyuwangi Kanggo Riko - Demy"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel