Lirik Lagu Banyuwangi Kelangan - Wandra

Lirik Lagu      : Kelangan
Penyanyi        : Wandra
Pencipta         : 

Lirik Lagu Banyuwangi Kelangan - Wandra

Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wes bedo
Saikine riko wis sing ono ... digowo wong liyo

*
Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wes bedo
Saikine riko wis sing ono ... digowo wong liyo

Reff :
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan digowo wong liyo
Lilo sun cubo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

back to *... , Reff : ... 2x ...

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Kelangan - Wandra

0 komentar:

Posting Komentar