Lirik Lagu Banyuwangi Kembang Kertas - Reny Farida

Lirik Lagu      : Kembang Kertas
Penyanyi        : Reny Farida
Pencipta         : 

Lirik Lagu Banyuwangi Kembang Kertas - Reny Farida

Mekare reng singojuruh eman
Kawitan buru ketemu
Kembang kertas acum warnane
Kledak kleduk ngokor lorong
Nyonggo roso atine bingung

Kang mekar sore wes ilang yoro
Kesapu angin dalanan
Kembang kertas kari duh eman
Kadung wes mulo pastine
Sun lan riko nono jodone

Kembang-kembang kertas njaluk tulung sampekeno
Isun gagas welas nyonggo roso
Sepurane sepurane salah lan lupute
Kembang-kembang kertas njaluk tulung gadukeno
Welas batinisun yo mung riko
Kembang kertas sun titipno awak kulo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Kembang Kertas - Reny Farida

0 komentar:

Posting Komentar