Lirik Lagu Banyuwangi Kembange Janji - Wandra

Lirik Lagu      : Kembange Janji
Penyanyi        : Wandra
Pencipta         : 


Lirik Lagu Banyuwangi Kembange Janji - Wandra

Wis sing keneng di percoyo
Omongane awak riko
Hang gawene nyulayani
Janji hang wis sun anteni

Manise riko dung ngomong
Koyo nyoto ring hang
Nyoto tapi akhire apuwo
Isun hang keloro - loro

Kari getun sun kenal riko
Hang gawene ngloro ati
Tambah nyekso batin iki

Dung weruh gedigi
Sing arep sun kenal riko
Ngomong welas sampe mati
Mung dadi kembange janji.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Kembange Janji - Wandra

0 komentar:

Posting Komentar