Lirik Lagu Banyuwangi Lintange Ati - Wandra

Lirik Lagu      : Lintange Ati
Penyanyi        : Wandra
Pencipta         : Rean Yayan

Lirik Lagu Banyuwangi Lintange Ati - Wandra

Lawase isun mendem roso iki
Saikine wis sun temoni
Sing sio sio isun nganteni
Kembange wis mekar ngemuli ati

Koyo tah segoro sing ninggalno pesisire
Sun lan riko urip bareng selawase
Koyo tah segoro sing ninggalno pesisire
Sun lan riko dadi siji selawase

Reff:
Girang ring atinisun
Nggandeng demenan wis kelaksan
Sun gayuh lintange ati
Sun sanding lan sun dampingi

Lawase isun mendem roso iki
Saikine wis sun temoni
Sing sio sio isun nganteni
Kembange wis mekar ngemuli ati

Reff:
Koyo tah segoro sing ninggalno pesisire
Sun lan riko urip bareng selawase
Koyo tah segoro sing ninggalno pesisire
Sun lan riko dadi siji selawase

Girang ring atinisun
Nggandeng demenan wis kelaksan
Sun gayuh lintange ati
Sun sanding lan sun dampingi

Janur hang wis melengkung
Ugo wis dadi saksi
Tondo bukti welas sun iki
Sun keduman welase gusti

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Lintange Ati - Wandra

3 komentar: