Lirik Lagu Banyuwangi Ngeloro Ati - Demy

Lirik Lagu      : Ngeloro Ati
Penyanyi        : Demy
Pencipta         : 


Lirik Lagu Banyuwangi Ngeloro Ati - Demy

Bengen jare omong riko
Welas lan sayang nong ison
Yo seng arep lontor sampek mati
Tapi omonge riko
Seng keneng dipercoyo
Malah ngeloro ati nembos reng dodo

(*)
Yo mong mergo
Riko weroh wong lanang
Hang lebeh ganteng
Riko ganti welas
Son seng direken
Wes seng ono artine
Welas hang ison gowo
Mergo riko wes ganti wong lanang liyo

Reff :
Bangor son orep dewekan
Timbang diloro ati
Ati niki rasane koyo dipatri
Bengen janjine omong riko
Seng arep nulayani
Tapi apuwo saiki ngeloro ati
Kurang paran dane
Awak ison iki
Sampek riko tego ngeloro ati

Bangor son orep dewekan
Timbang diloro ati
Ati niki rasane koyo dipatri
Bengen janjine omong riko
Seng arep nulayani
Tapi apuwo saiki ngeloro ati
Kurang paran dane
Awak ison iki
Sampek riko tego ngeloro ati

Back to (*) ... Reff : ...

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Ngeloro Ati - Demy

0 komentar:

Posting Komentar