Lirik Lagu Banyuwangi Nggudo Ati - Demy

Lirik Lagu      : Nggudo Ati
Penyanyi        : Demy
Pencipta         : 


Lirik Lagu Banyuwangi Nggudo Ati - Demy

(*)
Kepingine son lali
Nong lare hang son welasi
Hang hawene ngeloro ati
Tambah nyekso baten iki
Lawas son nunggoni
Wojod welas hang son anteni
Tibane seprono seprene ison disulayani

Reff :
Kadong enget nyekso ati
Kangelan son yoro ngilangi
Rupane yo hang nyerimpungi
Nggudo ati son iki

Back to (*) ... Reff : ... 2 x ...

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Nggudo Ati - Demy

0 komentar:

Posting Komentar