Lirik Lagu Banyuwangi Ngidam Angenan - Demy

Lirik Lagu      : Ngidam Angenan
Penyanyi        : Demy
Prod                : Sandi Record


Lirik Lagu Banyuwagi Ngidam Angenan - Demy

Ha... ha... ho....
Ha... ha... ho....

Bengene riko sun sayang
mergane riko hang isun eman
dudu welas hang apusan
tapi welase welas temenanan....

ibarat ulan lan lintang
mager sari ring pethenge bengi
nebar sunar sing ukuran....
mergane dunyo myakne katon padhang

saiki isun sing ngiro
apuwo riko lali nong bengene
riko lali nong janjine
riko lali nong welase
riko lali nong ceritane.....eman

siji sewu sun wis dadi
salah sijine uwong hang kelangan
saikine isun getun
saikine isun bingung
koyo ngidang sing kelaksan...

ho.........

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Ngidam Angenan - Demy

0 komentar:

Posting Komentar