Lirik Lagu Banyuwangi Tangise Bathin - Suliana

Lirik Lagu      : Tangise Bathin
Penyanyi        : Suliana
Pencipta         : Dhimaz Tukizan

Lirik Lagu Banyuwangi Tangise Bathin - Suliana

Hang sun karepno yo sing gedigi
Lakon urip hang kudu sun adepi
Arep sambat isun yo sing biso
Masio ati iki keroso loro

Dudu riko hang isun karepno
Ndampingi urip isun iki
Sun lakoni kerono di pokso
Masio tah njerit nong njero ati

Reff:

Melung mberak wes sing ono suarane
Mung tangis nong njero bhatin
Hang nyesek rasane
Gusti tabahno sun ngadepi lakon iki
Dudu karep ati iki medhot tali roso
Ambi wong hang sun welasi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Tangise Bathin - Suliana

0 komentar:

Posting Komentar