Lirik Lagu Banyuwangi Wujute Roso - Demy

Lirik Lagu      : Wujute Roso
Penyanyi        : Demy
Pencipta         : 


Lirik Lagu Banyuwangi Wujute Roso - Demy

Baten son roso perih perihe seneng
Semendale ati nison dong nyawang riko
Roso ngeman-ngeman no reng dodo
Kepengine son rumati nong jero ati

( * )
Kangen hang son songgo iki tondone roso
Ojo sampek riko gawe ison gersulo
Wedi kelangan riko pancene ono
Son jalok reng ati welas ison

Reff : ...
Iki tondone welas ison
Wujute roso mong kanggo riko
Mugo welase riko terimo
Myakne son lego
Seng nyesek nong dodo
Iki wujute roso
Iki wujute roso

Back to ( * ) ... Reff : ...

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Banyuwangi Wujute Roso - Demy

0 komentar:

Posting Komentar