Lirik Lagu Banyuwangi Wujute Roso - Demy

Lirik Lagu      : Wujute Roso
Penyanyi        : Demy
Pencipta         : 

Lirik Lagu Banyuwangi Wujute Roso - Demy

Baten son roso perih perihe seneng
Semendale ati nison dong nyawang riko
Roso ngeman-ngeman no reng dodo
Kepengine son rumati nong jero ati

( * )
Kangen hang son songgo iki tondone roso
Ojo sampek riko gawe ison gersulo
Wedi kelangan riko pancene ono
Son jalok reng ati welas ison

Reff : ...
Iki tondone welas ison
Wujute roso mong kanggo riko
Mugo welase riko terimo
Myakne son lego
Seng nyesek nong dodo
Iki wujute roso
Iki wujute roso

Back to ( * ) ... Reff : ...

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Banyuwangi Wujute Roso - Demy"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel