Lirik Lagu Campursari Kathok & BH - Cak Diqin & Ani Tiara

Lirik Lagu      : Kathok & BH
Penyanyi        : Cak Diqin & Ani Tiara
Pencipta         :

Lirik Lagu Campursari Kathok & BH - Cak Diqin & Ani Tiara

wis ora usah ngidak omah
dadi bojomu aku wegah
pancen wong lanang ora nggenah
omah omah kepengen bubrah

kresek kuwi kathok'e sopo
ono BH nukokke sopo
ukure karo aku podho
demenan wadhon liyo ho'o

ojo kowe menuduh, aku iki selingkuh
yen ora nyoto weru, ndadekne kisruh
aku iki wong lanang ning kowe banget sayang
kabeh mau sing tuku aku kanggo sliramu ho'o

maaf aku yang salah paham
menuduh kamu papah sayang
tak akan kamu ku ceraikan
ku carikan tambahan yaya

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Campursari Kathok & BH - Cak Diqin & Ani Tiara

0 komentar:

Posting Komentar