LIrik Lagu Campursari Mendem Wedokan - Cak Diqin

Lirik Lagu      : Mendem Wedokan
Penyanyi        : Cak Diqin
Pencipta         : Cak Diqin

Lirik Lagu Campursari Mendem Wedokan - Cak Diqin

Mbok’e aku njaluk dikawinke
Karo sopo to le ...
Sing penting ono nyawane ...

Simbok simbok wetengku luwe
Ono ketan aku tukokno
Simbok simbok aku wis gedhe
Ono prawan coba takokno

Thole thole ketane abang
Dicampuri klopo parutan
Thole thole rabine gampang
Paling penting golek gawean

Aduh simbok penting kawinan
Aku iki mbok wis mendem wedokan
Aduh simbok ra biso turu
Awan bengi pengin pengin ketemu

Ora gampang urip bebojoan
Kudu biso golek sandhang pangan
Yen mung nuruti mendemu
Opo bojo kok pakani watu

Yen mengkono mbok aku tak nyambut gawe
Golek duwit kanggo nikahan

Iyo thole dongane mboke
Muga wae bisa kaleksanan

Simbok simbok wetengku luwe
Ono ketan aku tukokno
Simbok simbok aku wis gedhe
Ono prawan coba takokno

Thole thole ketane abang
Dicampuri klopo parutan
Thole thole rabine gampang
Paling penting golek gawean

Aduh simbok penting kawinan
Aku iki mbok wis mendem wedokan
Aduh simbok ra biso turu
Awan bengi pengin pengin ketemu

Ora gampang urip bebojoan
Kudu biso golek sandhang pangan
Yen mung nuruti mendemu
Opo bojo kok pakani watu

Yen mengkono mbok aku tak nyambut gawe
Golek duwit kanggo nikahan

Iyo thole dongane mboke
Muga wae bisa kaleksanan

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : LIrik Lagu Campursari Mendem Wedokan - Cak Diqin

0 komentar:

Posting Komentar