Lirik Lagu Campursari Sido Rondo - Cak Diqin

Lirik Lagu      : Sido Rondo
Penyanyi        : Cak Diqin
Pencipta         : Cak Diqin


Lirik Lagu Campursari Sido Rondo - Cak Diqin

lk :
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Golek bojo sing tresno welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saikine dadi rondo

pr :
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpo upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo


Reff :

lk :
Kabeh iku ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
duet : Kowe lan aku mugo dadi jodone

lk : Ra keno prawane tak enteni randane

pr :
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pangapurane
Andhum tresno bebojoan selawase

Kembali ke : Reff : ... ke atas…

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Campursari Sido Rondo - Cak Diqin"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel