Lirik Lagu Campursari Slenco - Cak Diqin

Lirik Lagu      : Slenco
Penyanyi        : Cak Diqin
Pencipta         : Cak Diqin

Lirik Lagu Campursari Slenco - Cak Diqin

Mas kangmas namine sinten
Sakniki dintene Sabtu
Mas kangmas kesah teng pundi
Sapi kulo pun manak pitu

Duh aduh jenengan pripun
Sakniki pun mboten ngalor
Dene menopo kok wangsul ngidul
Kulo niki namine sinten

Aduh kok njengkelke
Dijak ngendikan kok mrono mrene
Ndadi ora karuan
Estunipun menopo saliwang

Kulo mboten udud
Rumiyin kulo teng Suroboyo
Kapan dino Jemuah
Kulo mbenjang badhe tindak pundi

Ping kuping walah opo jamur
Ora mungkin mripatku lamur
Penak meneng ora caturan
Memang aku ganteng tiada tandingan

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Campursari Slenco - Cak Diqin

0 komentar:

Posting Komentar