Lirik Lagu Campursari Tali Kutang - Cak Diqin

Lirik Lagu      : Tali Kutang
Penyanyi        : Cak Diqin
Pencipta         :

Berikut Lirik Lagu Campursari Tali Kutang - Cak Diqin  :

Dek biyen wis tak tukoke
Wujud tali sak kotange
Saikine lha kok ilang sak slirane

Lungo menyang endi
Tanpo pamit ra ngabari
Opo lali, kowe karo aku iki

Nadyan regane, nem ewu
Kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku
Lha kok mlayu

Opo kurang larang
Pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki
Tali kutang ...

Iki mas taline tak kondurake
Mergo bapak ra ngeparengake
Aku dijodoke malah karo priyo seje
Wis cukup, mung semene wae

Duh kangmas andum basuki
Aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake
Mesti bali

Tali kutang iki
Tak simpen tekane pati
Tali kotang saksi tresnaku kang suci
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Campursari Tali Kutang - Cak Diqin

0 komentar:

Posting Komentar