Lirik Lagu Campursari Wong Deso - Sonny Josz

 Lirik Lagu      :Wong Deso
Penyanyi        : Sonny Josz
Pencipta         : Sonny Josz / Rasso R


Lirik Lagu Campursari Wong Deso - Sonny Josz

Ireng kulitku, putih kulitmu
Rombeng klambiku, ko toko klambimu
Pikiren disik, yen seneng aku
Sing luwih apik, ojo kesusu

*)
Aku wong deso, sliramu wong kutho
Aku wong miskin, uripmu terjamin
Ojo toh mobil, ojo toh motor
Sepedah wae, aku ra duwe

Reff :
Aku iki dik, anake wong tani
Bapakku macul, si mbok buruh tandur
Yen sliramu dik, putrine wong duwur
Bapakmu lurah, tur uripmu makmur

Opo yo gelem, mengko uwong tuomu
Yen duwe mantu, sing miskin koyo aku

Mbalik ... *) ... Aku wong deso …

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Campursari Wong Deso - Sonny Josz

0 komentar:

Posting Komentar