Lirik Lagu Didi Kempot - Kasmaran

Lirik Lagu       : Didi Kempot
Penyanyi         : Kasmaran


Lirik Lagu Didi Kempot - Kasmaran
Yen arep crito karo sopo
Yen ora crita kok tambah nelongso
Oh soyo suwe kok ngene rasane
Sedino dino kok lakoni wae

Yen ora sambat wes ra kuat
Arep njaluk tulung bingung lek ku nembung
Tekan suk kapan biso mendem iki
Kasmaran kenyo tan kepati pati

http://lirik-lagu-dangdut-01.blogspot.com/

Tindak tanduke kalem ra digawe
Larang eseme nggregetake
Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lego

Dewek e teko lan kondo yen tresno
Piya piye aku pasrah lan lilo

Yen arep crito karo sopo
Yen ora crita kok tambah nelongso
Oh soyo suwe kok ngene rasane
Sedino dino kok lakoni wae

Yen ora sambat wes ra kuat
Arep njaluk tulung bingung lek ku nembung
Tekan suk kapan biso mendem iki
Kasmaran kenyo tan kepati pati

http://lirik-lagu-dangdut-01.blogspot.com/

Tindak tanduke kalem ra digawe
Larang eseme nggregetake
Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lego

Dewek e teko lan kondo yen tresno
Piya piye aku pasrah lan lilo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Didi Kempot - Kasmaran

0 komentar:

Posting Komentar