Lirik Lagu Jambu Alas - Didi Kempot

Lirik Lagu       : Jambu Alas
Penyanyi         : Didi Kempot


Lirik Lagu Jambu Alas - Didi Kempot
Kalingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih ... kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone

Sayange we duwe bojo
Nanging aku ... aku we kadung tresno
Nelongso rasaning ati
Yen aku ra klakon melu nduweni

REFF :
Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo di rebut

Sumpah ning batin
Yen kulo tidak dikawin
Tekade ngati
Ora bakal luruh ganti
Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng bareng dilakoni

Jambu alas nduk
Manis rasane
Snajan tilas
Tak enteni rondhone

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Jambu Alas - Didi Kempot

0 komentar:

Posting Komentar