Lirik Lagu Kelangan - Wandra

Lirik Lagu      : Kelangan
Penyanyi        : Wandra
Pencipta         :

Lirik Lagu Kelangan - Wandra
 
Hang sun karepno ... biso ambi riko
Selawase ... yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ... ceritone wes bedo
Saikine riko wis sing ono
Di gowo wong liyo

Hang sun karepno .. biso ambi riko
Selawase ... yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ... ceritone wes bedo
Sakikine riko wis sing ono
Di gowo wong liyo

REFF :
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang ... hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan ... di gowo wong liyo
Masio ... abot hang sun roso

Hang sun karepno .. biso ambi riko
Selawase ... yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ... ceritone wes bedo
Sakikine riko wis sing ono
Di gowo wong liyo

REFF :
Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang ... hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan ... di gowo wong liyo
Masio ... abot hang sun roso

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Kelangan - Wandra

0 komentar:

Posting Komentar