Lirik Lagu Ojo Salah Tompo - Lilin Herlina

Lirik Lagu      : Ojo Salah Tompo
Penyanyi        : Lilin Herlina
Pencipta         : 

Lirik Lagu Ojo Salah Tompo - Lilin Herlina

[cowok]

semendal rasane ati

krungu kabar riko wes duwe ganti

seng eleng tah mbiyen ambi janjine

masio paran sing arep ninggalne


kurang paran isun iki

kabeh penjaluke wes sun turuti

paribasan nggayuh ulan sun labuhi

apuwo riko mageh sing ngerti


[cewek]

ojo salah tompo ojo salah trimo

gampang percoyo omongane wong liyo

sing ono niatan isun golek ganti

mergo mung riko hang isun welasi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Ojo Salah Tompo - Lilin Herlina

0 komentar:

Posting Komentar