Lirik Lagu Wedi Karo Bojomu - Via Vallen

Lirik Lagu       : Wedi Karo Bojomu
Penyanyi         : Via Vallen


Lirik Lagu Wedi Karo Bojomu - Via Vallen

Hatiku yang resah takkan bisa tenang
Sebelum ku dengar indah suaramu
Tak sabar hatiku ingin menelfonmu
Tapi aku wedi karo bojomu

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedangkan kau disana juga merindukanmu
Walau ku tahu kau ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Inginku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon telponan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni nanging aku wedi

Pengen ketemuan wedi karo bojomu
Pengen kangen kangenan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni nanging aku wedi
Wedi karo bojomu
Wedi karo bojomu

Salahkah diriku bila merindukanmu
Sedangkan kau disana juga merindukanmu
Walau ku tahu kau ada yang memiliki
Tapi cintaku tetaplah untukmu

Inginku sms an wedi karo bojomu
Pengen telpon telponan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni nanging aku wedi

Pengen ketemuan wedi karo bojomu
Pengen kangen kangenan wedi karo bojomu
Pengenku ngomong sayang wedi karo bojomu
Sakjane kangen iki ra keno dilereni nanging aku wedi
Wedi karo bojomu
Wedi karo bojomu

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Wedi Karo Bojomu - Via Vallen

0 komentar:

Posting Komentar