Lirik Lagu Asmoro Banyuwangi - Suliyana Edelweis

Judul Lagu      : Asmoro Banyuwangi
Penyanyi         : Suliyana Edelweis


Berikut Lirik Lagu Asmoro Banyuwangi - Suliyana Edelweis :

Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun
Bingung, bisone mung ngangen ngangen
 
Sekirane, ono wektu kanggo isun
Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
Nong ati nisun selawase, mung riko selawase
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..
Mung sewates angen, hang manggoni ati nisun
Bingung, bisone mung ngangen ngangen
Sekirane, ono wektu kanggo isun
Sedelo, masiyo mung liwat ngimpi..
Nong ati nisun selawase, mung riko selawase
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..
Hang sun jaluk ojo riko, gampang ngumbar asmoro
Hang nambai kangen perih ring dodo..
Kenemenen, welas isun nyang riko kemenenen
Sing kepikir, kadung riko wis ilang..

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Asmoro Banyuwangi - Suliyana Edelweis

0 komentar:

Posting Komentar