Lirik Lagu Bojo Ketelu - Gerry Mahesa

Judul Lagu      : Bojo Ketelu
Penyanyi         : Gerry Mahesa

Berikut Lirik Lagu Bojo Ketelu - Gerry Mahesa :

PI:
Haaaaaa...,
Haaaaaa...,
Aku kepingin dadi kelip kelip lintang,
Sing biso ngancani ing sak ben wengimu..
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
Sing mobat-mabit keno silire angin..
Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki,
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan..
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo,
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno..

PA:
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Nrimo awakmu dadi bojoku,
Senadyan bojo ketelu..

PI:
Aku kepingin dadi cahyane rembulan,
Sing iso madhangi petenge atimu..
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
Sing mobat-mabit keno silire angin..

PI:
Umpomo sliramu ngerti roso atiku iki,
Koyo ngopo larane dadi bojo simpenan..
Tenane aku nangis koyo-koyo ra lilo,
Nanging kepriye maneh aku kebacut tresno..

PA :
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Wis ojo nelongso, wis ojo ngersulo
Dungak-dungakno bojoku lilo..
Nrimo awakmu dadi bojoku,
Senadyan bojo ketelu..

PI:
Aku kepingin dadi cahyane rembulan,
Sing iso madhangi petenge atimu..
Nanging aku sadar aku mung lampune lilin,
Sing mobat-mabit keno silire angin..

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Bojo Ketelu - Gerry Mahesa"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel