Lirik Lagu Ceng Ceng Po - Eny Sagita

Judul Lagu      : Ceng Ceng Po
Penyanyi         : Eny Sagita


Berikut Lirik Lagu Ceng Ceng Po - Eny Sagita :

Sepiro lawase aku kenal karo kuwe
Wong ayu anak'e guru marakne ra iso turu
Aku sadar wong tuamu ora bakalan setuju
Nduwe mantu mlarat bondo pengangguran koyo aku

Aku nita nekat mangkat dolan neng omahmu
Rencanaku kui among jalok dongo lan pangestu
Karo bapak ibumu tau omongne opo enek'e ku
Jare bapak mu kabeh wong lana kui koyo a*u (4x)

ceng ceng po kui jare wong tuamu ceng ceng po kui jare wong tuamu
ceng ceng po kui jare wong tuamu ceng ceng po kui jare wong tuamu

Nganti tekane patiku ora mungken lali
Opo seng wes di ucapne karo wong tuamu kui
Mbok nganti kejgor sumur aku ora bakal mundur
Tak terusne paleng ujung ujunge atiku ajor (4x) muwor

Golek utangan tonggongo
Mangkat neng jakarta idep idep ngadu nasib
mugo durong ngasi entok hasil aku wes di tinggal mlayu
kowe ninggal aku mergo dijodohne wong tuamu kae rupane koyo (a*u)

jiwa seniman kui ora iso diatur
padahal bandane senika ora iso diukur
wong tuamu mripate nyawang aku kui mong nganggur
sak ben dinane yen kelingna mataku mbrebes

Awak ku tambah kuru rambutku rontok mergo stres
paito roso atiku ngelui'i pait godong kates
wong tuamu mrenge njodokne kowe karo PNS
Kae seng rupane koyo

ceng ceng po kui jare wong tuamu ceng ceng po kui jare wong tuamu
ceng ceng po kui jare wong tuamu ceng ceng po kui jare wong tuamu

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Ceng Ceng Po - Eny Sagita

0 komentar:

Posting Komentar