Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot

Judul Lagu     : Dalan Anyar
Penyanyi        : Didi Kempot


Berikut Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot :

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing neng sawah nggrudo
Ora garing senadyan mongso ketiga
Tansah eling jamane semono
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro ngawi

Kembang tebu sing kabur kanginan
Saksi bisu sing dadi kenangan
Prasetyamu kui mung kiasan
Tresnamu saiki wis ilang

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopo
Neng kulon terminal kertonegoro

Neng dalan anyar kowe karo sopo
Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto
Neng dalan anyar kowe karo sopoNeng kulon terminal kertonegoro
Ngawi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot

0 komentar:

Posting Komentar