Lirik Lagu Jamu Pegel Mlarat - Paijo Londo feat Dewi Nilamsari

Judul Lagu      : Pegel Mlarat
Penyanyi         : Paijo Londo feat Dewi Nilamsari


Berikut Lirik Lagu Jamu Pegel Mlarat - Paijo Londo feat Dewi Nilamsari :

Cowok

Dek, reneo tak kandani,

Ojo menjap menjep nggateli ati,
Dek, ndang gawekno kopi,
Ndasku ngelu ket wingi durung mari,
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi.

Cewek

Mas mbok yo koe ngerti,
Duit sing endi digawe tuku kopi,
Belanjane gak mbejaji,
Bumbu dapur kabeh entek gari terasi,
Aku isin mbendino ditagihi,
Sok kapan utangmu kok sauri,

Cowok

Tak rewangi kerjo nganti bengi,
Nanging koyone yo ora mesti,
Tak rewangi miter tekan bali,
Nanging koyone yo ora mesti,

Cewek

Sakjane aku wes ora kuat,
Sakjane aku wes pegel mlarat,
Kepengen nduwe sedan mengkilap,
Duit sak milyat lan omah tingkat,

Cowok

Sakjane aku yo ora kuat,
Sakjane aku yo emoh mlarat,
Golekno jamu pegel mlarat,
Sopo ngerti mene dadi konglomerat,

Cowok

Dek, reneo tak kandani,
Ojo menjap menjep nggateli ati,
Dek, ndang gawekno kopi,
Ndasku ngelu ket wingi durung mari,
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni,
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi,

Cewek

Mas mbok yo koe ngerti,
Duit sing endi digawe tuku kopi,
Belanjane gak mbejaji,
Bumbu dapur kabeh entek gari terasi,
Aku isin mbendino ditagihi,
Sok kapan utangmu kok sauri,

Cowok

Tak rewangi kerjo nganti bengi,
Nanging koyone yo ora mesti,
Tak rewangi miter tekan bali,
Nanging koyone yo ora mesti,

Cewek

Sakjane aku wes ora kuat,
Sakjane aku wes pegel mlarat,
Kepengen nduwe sedan mengkilap,
Duit sak milyat lan omah tingkat,

Cowok & Cewek

Sakjane aku yo ora kuat,
Sakjane aku yo emoh mlarat,
Golekno jamu pegel mlarat,
Sopo ngerti mene dadi konglomerat,

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Jamu Pegel Mlarat - Paijo Londo feat Dewi Nilamsari

0 komentar:

Posting Komentar