Lirik Lagu Kelingan Mantan - Norma Silvia

Judul Lagu       : kelingan Mantan
Penyanyi          : Norma Silvia


Berikut Lirik Lagu Kelingan Mantan - Norma Silvia :

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
kelingan awale kita ketemu di sana
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

sumpah janji tresno iki aku karo koe
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
rodo sue wes sesasi koe ra ngabari
aku bingung kudu goleki sliramu neng ngendi

yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
walaupun ati iki gor isone pasrah
bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
senajan koe wes gawe cidro neng atiku

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

mas pangapurane kanggo awakku
mergani tresno iki tak direstui ibuku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanti ikhlas ati

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

mas pangapurane kanggo awakku
mergani tresno iki tak direstui ibuku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanti ikhlas ati, lilakno aku kanti ikhlas ati

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Kelingan Mantan - Norma Silvia

0 komentar:

Posting Komentar