Lirik Lagu Mendem Kangen Campursari - Dian Marshanda

Judul Lagu      : Mendem Kangen (campursari)
Penyanyi         : Dian Marshanda


Berikut Lirik Lagu Mendem Kangen Campursari - Dian Marshanda :

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresna ku sing gedhi

Tansah kelingan awan bengi

Mung bisa telpon marang sliramu
Kanggo tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njero ning atiku
Soyo jeru mung telpon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedip wis marem atiku

Mendem kangen njero ning atiku
Nambah jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wis adem atiku 2x

Abot rasane nandang kangen ati
Mergo tresna ku sing gedhi
Tansah kelingan awan bengi

Mung bisa telpon marang sliramu
Kanggo tombo kangen rinduku
Mergo adoh jarak sliramu

Mendem kangen njero ning atiku
Soyo jeru mung telpon sliramu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sak kedip wis marem atiku

Mendem kangen njero ning atiku
Nambah jeru mergo tresnomu
Mendem kangen pengen ketemu
Nadyan sedelo wis adem atiku
Nadyan sedelo wis adem atiku..

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Mendem Kangen Campursari - Dian Marshanda

0 komentar:

Posting Komentar