Lirik Lagu Ngelali Banyuwangi - Demy

Judul Lagu     : Ngelali
Penyanyi        : Demy


Berikut Lirik Lagu Ngelali Banyuwangi - Demy :

Bengi iki isun ngengeti
Ngengeti riko hang wis ngelali
Sun pageri lan sun rumati
Dung wes mekar riko ngelali

Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong nduwuran podo ngajaki gendingan
Tetesan banyu moto sun ini
Kadung sun ngenget-ngengeti
Duh gusti nopo ndiko gawe urip isun gedigi

Isun wis sing percoyo
Ambi omongan riko
Bengen ngumbyah suworo
Isun riko gawe loro
Isun wes seng percoyo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Ngelali Banyuwangi - Demy

0 komentar:

Posting Komentar