Lirik Lagu Ngidam Jemblem - Sodiq feat Utami Dewi Fortuna

Judul Lagu      : Ngidam Jemblem
Penyanyi         : Sodiq feat Utami Dewi Fortuna


Berikut Lirik Lagu Ngidam Jemblem - Sodiq feat Utami Dewi Fortuna :

Cowok;

Dhik, aku penasaran,Opo yo tenan kowe dodolan jajan
Nyawang kowe sing bakul jajan,
Mesti wae jajanmu yo wenak tenan

Cewek;

Mas, kuwi pancen bener mas,
Tapi mung kari siji jenenge jemblem
Jemblemku jembleme super,
Tak eman-eman masio wong podho ngiler

Jemblemku super kabeh wong podho ngiler,
Jemblemku super kabeh wong podho ngiler

Reff:

Cowok;

Saikine aku kepikiran,
Suk kapan iso ngincipi jemblemmu
Angen angenku soko mbun-mbunan,
Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing meteng telung wulan,
Aku iki yo ngidam jemblemmu
Seumpomo kudu tuku larang,
Ra nduwe duwit wani dodol untu

Cowok; Aku ngidam jemblemmu dhik
Cewek; Jemblem sing endi mas
Cowok; Jemblem sing kuwi dhik
Cewek;Sing kuwi ngendi mas
Cowok; Mosok ra ngerti
Cewek;Pancen ra ngerti
Cewek;Mbok yo ojo mbingungi
Cowok; Yo jemblem sing mbok gembol kuwi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Ngidam Jemblem - Sodiq feat Utami Dewi Fortuna

0 komentar:

Posting Komentar