Lirik Lagu Ngidam Penthol - Sodiq feat Utami Dewi Fortuna

Judul Lagu      : Ngidam Penthol
Penyanyi         : Sodiq feat Utami Dewi Fortuna


Berikut Lirik Lagu Ngidam Penthol - Sodiq feat Utami Dewi Fortuna :

Pria: 

Bojoku meteng telung wulan
Ben dino ngiler jarene ngidam

Sak njaluke kudu keturutan
Iki ngidam opo kesempatan

Wanita;

Iki ngono perbuatanmu mas
Wetengku cilik mbok gawe lemu
Kowe seneng nggugahi wong turu
Ra diwehi mengko kowe nesu ***

Reff

Pria:

Yowis cah ayu, bojoku sing ayu dewe
Dewe dewe dewe
Gek ndang omongo, opo sing mbok kepengini
Gek ndang tak turuti

Wanita;

Sing tak pengini, sing gampang-gampang
Janji kudu keturutan

Aku pengin pentol sing enek endok’e
Aku pengin pentol sing dobel endok’e
Aku pengin pentol pentol pentol pentol endok
Sing okeh emine

Pria:

Kowe pengin pentol

Wanita;

Sing enek endok’e

Pria:

Kowe pengin pentol

Wanita;

Sing dobel endok’e

Pria:

Kowe pengin pentol pentol pentol pentol

Wanita;

Endok, sing okeh emine

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Ngidam Penthol - Sodiq feat Utami Dewi Fortuna

0 komentar:

Posting Komentar