Lirik Lagu Prawan Kalimantan - Didi Kempot

Judul Lagu       : Prawan Kalimantan
Penyanyi          : Didi Kempot


Berikut Lirik Lagu Prawan Kalimantan - Didi Kempot :

Cowok;

Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Cewek;

Rancak liwat kasubarang
Dalam hati tarasa supan
Kumaharap minta ditagur
Gasan ubat karindangan

Cowok;

Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Cewek;

Hiring kiwa bahiring kanan
Paksa mata suruh bapajam
Bamalaman kada taguring
Kaingatan si rambut panjang

Cewek;

Aduh uma abah aduh
Satiap malam ulun tabayang
Hati dandaman apakah kawa ulun manyandang
Aduh uma abah aduh
Ulun takutan ulun takutan
Disambat urang awak nangganal masih mambujang

Cowok;

Beninge banyu kalimantan
Biyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan

Cowok;

Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Cewek;

Hiring kiwa bahiring kanan
Paksa mata suruh bapajam
Bamalaman kada taguring
Kaingatan si rambut panjang

Cewek;

Aduh uma abah aduh
Satiap malam ulun tabayang
Hati dandaman apakah kawa ulun manyandang
Aduh uma abah aduh
Ulun takutan ulun takutan
Disambat urang awak nangganal masih mambujang

Cowok;

Beninge banyu kalimantan
Biyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan

Cowok;

Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Cewek;

Hiring kiwa bahiring kanan
Paksa mata suruh bapajam
Bamalaman kada taguring
Kaingatan si rambut panjang
Kaingatan si rambut panjang

Lirik lagu perawan kalimantan versi jawa

Pria:

Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu Kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Wanita:

Cempedhak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak ra wani kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Pria:

Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wanita:

Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Trenaku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun

Wanita:

Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Pria:

Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Pria:

Rino wengi tansah kelingan
Prawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Wanita:

Cimpedak mas dudu nongko
Mbiyen cedhak rawani
kondho
Neng opo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondho kondho

Wanita:

Aduh pake make aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Aduh pake mak e aduuh
Hatiku rindu kangen tenanan
Kangmasku pulang kangmasku mulih
Neng tanah sebrang

Pria:

Beninge banyu kalimantan
Mbiyen sing tak ombe sayang
Ngelingake naliko mbiyen kenalan

Pria:

Saben dino aku ngalamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wanita:

Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kungkum
Tresnoku ra bakal alum
Tak enteni yen mase purun
Tak enteni yen mase purun

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Prawan Kalimantan - Didi Kempot

0 komentar:

Posting Komentar