Lirik Lagu Separo Rogo Dangdut Koplo - Dian Marshanda

Judul Lagu      : Separo Rogo
Penyanyi         : Dian Marshanda

Berikut Lirik Lagu Separo Rogo Dangdut Koplo - Dian Marshanda :

SING MANGGON NJERO ATI IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK GANTI,
MERGANE TRESNO IKI ISIH NGGONDHELI..

SING MANGGON NJERO DODO IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK LALI,
SENADYAN WIS TAK COBA NGILANGKE NING ATI..
LILO AKU ORA LILO,
NANGING IKI KUDU SING TAK TOMPO O..

SEPARUH ROGOKU, ISIH MANGGON SLIRAMU..
JUJUR NING ATIKU, ABOT RASANE KELANGAN TRESNAMU..
SEPARUH ROGOKU, ISIH ONO TRESNAMU..
JUJUR NING ATIKU, ISIH RA LILO NINGGALKE SLIRAMU..

SING MANGGON NJERO ATI IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK GANTI,
MERGANE TRESNO IKI ISIH NGGONDHELI..

SING MANGGON NJERO DODO IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK LALI,
SENADYAN WIS TAK COBA NGILANGKE NING ATI..
LILO AKU ORA LILO,
NANGING IKI KUDU SING TAK TOMPO O..

SEPARUH ROGOKU, ISIH MANGGON SLIRAMU..
JUJUR NING ATIKU, ABOT RASANE KELANGAN TRESNAMU..
SEPARUH ROGOKU, ISIH ONO TRESNAMU..
JUJUR NING ATIKU, ISIH RA LILO NINGGALKE SLIRAMU..

SING MANGGON NJERO ATI IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK GANTI,
MERGANE TRESNO IKI ISIH NGGONDHELI..

SING MANGGON NJERO DODO IKI,
MUNG SLIRAMU SING ORA BISO TAK LALI,
SENADYAN WIS TAK COBA NGILANGKE NING ATI..
LILO AKU ORA LILO,
NANGING IKI KUDU SING TAK TOMPO O..

SEPARUH ROGOKU, ISIH MANGGON SLIRAMU..
JUJUR NING ATIKU, ABOT RASANE KELANGAN TRESNAMU..
SEPARUH ROGOKU, ISIH ONO TRESNAMU..
JUJUR NING ATIKU, ISIH RA LILO NINGGALKE SLIRAMU..

SEPARUH ROGOKU, ISIH MANGGON SLIRAMU..
JUJUR NING ATIKU, ABOT RASANE KELANGAN TRESNAMU..
SEPARUH ROGOKU, ISIH ONO TRESNAMU..
JUJUR NING ATIKU, ISIH RA LILO NINGGALKE SLIRAMU.

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Separo Rogo Dangdut Koplo - Dian Marshanda"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel