Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot

Judul Lagu    : Suket Teki
Penyanyi       : Didi Kempot


Berikut Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot :
 
Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari
Jebul tukule malah suket teki
Reff :
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari
Jebul tukule malah suket teki

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot

0 komentar:

Posting Komentar