Lirik Lagu Tembang Tresno - Deviana Savara

Judul Lagu    : Tembang Tresno
Penyanyi       : Deviana Savara

Lagu Tembang Tresno ini adalah lagu berbahasa Jawa yang aslinya adalah campursarian, tapi setelah diaransemen ulang menjadi dangdut koplo, lahgu Tembang Tresno makin disukai dan dinyanyikan oleh banyak orang.

Berikut Lirik Lagu Tembang Tresno - Deviana Savara :

Padange Suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Ninare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku
Aku pamit lilakno lungoku

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Tembang Tresno - Deviana Savara

0 komentar:

Posting Komentar