Lirik Lagu Anak Konco Dewe - Arif Citenx

Lirik Lagu      : Anak Konco Dewe
Penyanyi        : Arif Citenx

Berikut Lirik Lagu Anak Konco Dewe - Arif Citenx :

Kadung terlanjur tuwek
Tambah suwi tambah elek
Tak tekati endang golek-golek
Tibake oleh anak konco dewek

Kadung ati wes seneng
Arep ngomong meno mingkem
Rasane abot nang cangkem
Awak grogi panas adem

Kepiye carane
Iso dolan neng omae
Ra iso bayangne
Umpomo petuk bapake

Opo yo penake
Tak jak minggat wae
Ra ngurus masio
Ra oleh warisane

Kadung terlanjur tuwek
Tambah suwi tambah elek
Tak tekati endang golek-golek
Tibake oleh anak konco dewek

Kadung ati wes seneng
Arep ngomong meno mingkem
Rasane abot nang cangkem
Awak grogi panas adem

Kepiye carane
Iso dolan neng omae
Ra iso bayangne
Umpomo petuk bapake

Opo yo penake
Tak jak minggat wae
Ra ngurus masio
Ra oleh warisane

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Anak Konco Dewe - Arif Citenx

0 komentar:

Posting Komentar