Lirik Lagu Demenan Maning - Suliana

Judul Lagu     : Demenan Maning
Penyanyi        : Suliana


Berikut Lirik Lagu Demenan Maning - Suliana :

WELASE ISUN NYANG RIKO
KLIWAT TULUS IKHLAS NORING DODO..
DHUNG WIS MEKAR WELAS ISUN IKI,
RIKO GAWE TATUNE ATI..

BENGEN ENGET PARAN NDANE RIKO,
SAIKINE TEGO GAWE SUN LORO..
WUJUD WELAS HANG ISUN BELANI,
PUNGKASE RIKO NGELIYO ATI..

DEMENAN MANING RIKO DEMENAN MANING,
WELASE LIYO LORO ATINISUN..
DEMENAN MANING RIKO DEMENAN MANING,
ISUN HANG LORO, LORO ATINISUN..

WIS CUKUP SEMENE BAEN,
RASANE LORO ATI IKI..
MERGO ISUN SING KUAT,
MBELANI RIKO DEMENAN MANING..

WELASE ISUN NYANG RIKO,
KLIWAT TULUS IKHLAS NORING DODO..
DHUNG WIS MEKAR WELAS ISUN IKI,
RIKO GAWE TATUNE ATI..

BENGEN ENGET PARAN NDANE RIKO,
SAIKINE TEGO GAWE SUN LORO..
WUJUD WELAS HANG ISUN BELANI,
PUNGKASE RIKO NGELIYO ATI..

Reff:

DEMENAN MANING RIKO DEMENAN MANING,
WELASE LIYO LORO ATINISUN..
DEMENAN MANING RIKO DEMENAN MANING,
ISUN HANG LORO, LORO ATINISUN..

WIS CUKUP SEMENE BAEN,
RASANE LORO ATI IKI..
MERGO ISUN SING KUAT,
MBELANI RIKO DEMENAN MANING..

DEMENAN MANING RIKO DEMENAN MANING,
WELASE LIYO LORO ATINISUN..
DEMENAN MANING RIKO DEMENAN MANING,
ISUN HANG LORO, LORO ATINISUN..

WIS CUKUP SEMENE BAEN,
RASANE LORO ATI IKI..
MERGO ISUN SING KUAT,
MBELANI RIKO DEMENAN MANING..

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Demenan Maning - Suliana

0 komentar:

Posting Komentar