Lirik Lagu Kebelet - Agung Juanda & Dwi Ratna

Judul Lagu     : Kebelet
Penyanyi        : Agung Juanda & Dwi Ratna

Berikut  Lirik Lagu Kebelet - Agung Juanda & Dwi Ratna :

Cowok;

Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro

Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo
Seng penting aku mbok trimo

Cewek;

Yen pancen kuwi kekarepanmu
Aku mesti gelem lan setuju
Atiku iki kebacut rindu
Karna kusayang dirimu
Karena kucinta padamu
Ingin peluk cium kamu
Seandainya engkau mau dadi bojoku

Mas agung ndang moro nang omahku
Maturo marang bapak lan ibu

Cowok;

Sayang yen kuwi kekarepanmu
Sayang entenono tekaku
Sesuk esuk jam pitu melamar dirimu

REFF :

Cowok;

Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro
Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo
Seng penting aku mbok trimo

Cewek;

Yen pancen kuwi kekarepanmu
Aku mesti gelem lan setuju
Atiku iki kebacut rindu
Karna kusayang dirimu
Karena kucinta padamu
Ingin peluk cium kamu
Seandainya engkau mau dadi bojoku

Mas agung ndang moro nang omahku
Maturo marang bapak lan ibu

Cowok;

Sayang yen kuwi kekarepanmu
Sayang entenono tekaku
Sesuk esuk jam pitu melamar dirimu

Cowok;

Ora usah sungkan ndang munio
Kowe arep njaluk mas kawin opo
Milih omah opo rojo koyo
Inten opo mutioro
Yen perlu rogo lan nyowo
Demi kowe aku lilo
Seng penting aku mbok trimo

Mas agung ndang moro nang omahku
Maturo marang bapak lan ibu

Cowok;

Sayang yen kuwi kekarepanmu
Sayang entenono tekaku
Sesuk esuk jam pitu melamar dirimu

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Kebelet - Agung Juanda & Dwi Ratna

0 komentar:

Posting Komentar