Lirik Lagu Cinta Parabola - Evie Tamala

Judul Lagu    : Cinta Parabola
Penyanyi       : Evie Tamala


Berikut Lirik Lagu Cinta Parabola - Evie Tamala :

Kapan cinta anu suci
Tigin jangji milin hiji
Cinta sanes parabola
Gunta ganti pilihan kamana mana

Kapan asih keudah nyata
Hate pinuh ku kacinta

Cinta model jarak jauh
Kadang kala hasilna teu parapuguh

Cinta parabola saliwatan tinu bagja
Cinta parabola bisa pindan pindah rasa
Anjeun kumalayang kawas heulang
Meber jangjang neang nu kabandang

Sing ati ati ah tong sologotao ah
Ulah pedah ulin langit hate gancang ngait
Sing ati ati ah tong sologoto ah
Memeh resmi reknarima teang heula pribadina

Sing ati ati ah tong sologotao ah
Ulah pedah ulin langit hate gancang ngait
Sing ati ati ah tong sologoto ah
Memeh resmi reknarima teang heula pribadina

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Cinta Parabola - Evie Tamala

0 komentar:

Posting Komentar