Lirik Lagu Ilang Roso - OM WAWES

Judul Lagu   : Ilang Roso
Penyanyi      : Om Mawes


Berikut Lirik Lagu Ilang Roso - OM WAWES :

 Intro:
Biyen tresnaku setengah mati
Tak patri ning atiku iki
Cahyamu sing paling tak tresnani
Ninggalke loro ning ati
Kowe mblenjani janji

Mbiyen bener tak jogo atiku
Mbiyen bener tak jogo tresnaku
Aku percoyo marang sliramu
Nepati janji setyamu
Ora ninggalke aku
Reff:
Ra butuh welasmu
Ra butuh tangismu
Aku iso nggawe kowe luweh loro
Rontok ati iki nibani batinku
Ilang roso ninggalke tatu ning atiku

Loro ati iki kelingan janjimu
Rosoku wes lali rosoku wes mati

Instrumen:

Reff:
Ra butuh welasmu
Ra butuh tangismu
Aku iso nggawe kowe luweh loro
Rontok ati iki nibani batinku
Ilang roso ninggalke tatu ning atiku

Loro ati iki kelingan janjimu
Rosoku wes lali rosoku wes mati

*)
Kang mas nalikane aku iseh ono ning atimu
Ora biso bali mring sliramu, lilakno aku lungo
Kang mas sepurane aku yen wes nglarani atimu
Ora biso bali mring sliramu, ikhlasno aku lungo

Reff:
Ra butuh welasmu
Ra butuh tangismu
Aku iso nggawe kowe luweh loro
Rontok ati iki nibani batinku
Ilang roso ninggalke tatu ning atiku

Loro ati iki kelingan janjimu
Aku iso nggawe kowe luweh loro
Aku iso nggawe kowe luweh loro
Aku iso nggawe kowe luweh loro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Ilang Roso - OM WAWES

0 komentar:

Posting Komentar