Lirik Lagu Ndx Aka Familia - Kimcil Kepolen

Judul Lagu    : Kimcil Kepolen
Penyanyi       : Ndx Aka Familia


Berikut Lirik Lagu Ndx Aka Familia - Kimcil Kepolen :

Pancene koe pabu, nuruti ibumu, jare nek ra ninja, raoleh di cinta
Opo koyo ngene, susahe wong kere, ameh nyanding tresno, kalah karo konco

#Ngerap

Maksude sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok koe tego karo aku iki
Opo aku salah, nek aku tresno koe
Kok pendak ndino atimu enenge gelisah ..
Mending aku ro koe, koreksi dewe dewe
Ojo waton tumindak, nek kui ora becik
Mergo saiki tresno, enenge gur bondo
Menang rupo kalah dupo aku ora popo

Pancene koe pabu, nuruti ibumu, jare nek ra ninja, raoleh di cinta
Opo koyo ngene, susahe wong kere, ameh nyanding tresno, kalah karo konco

#Ngerap

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
Koe selingkuh ro konco cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani
Jaremu nek ra FU koe ora I LOVE YOU
Jaremu nek ra Ninja koe ora Cinta
Nanging piye meneh, aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kui sak lawase

Pancene koe pabu, nuruti ibumu, jare nek ra ninja, raoleh di cinta
Opo koyo ngene, susahe wong kere, ameh nyanding tresno, kalah karo konco

#Ngerap

Ngantek koe ra iso, nrimo opo enenge
Gur isone ngoyak bondo kui ciri khase
Pancen koe tonjo, ning atimu wuto
Menang rupo moto bondho kui pancen koe
Aku wes ra betah, ngrasakke sifatmu
Mending aku tak pisah, ninggalke slirahmu
Ojo rumongso biso, nek koe ora iso
Atiku wes ra kuat, rasane pengen njepat

Pancene koe pabu, nuruti ibumu, jare nek ra ninja, raoleh di cinta
Opo koyo ngene, susahe wong kere, ameh nyanding tresno, kalah karo konco
Pancene koe pabu, nuruti ibumu, jare nek ra ninja, raoleh di cinta
Opo koyo ngene, susahe wong kere, ameh nyanding tresno, kalah karo konco

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Ndx Aka Familia - Kimcil Kepolen

0 komentar:

Posting Komentar