Lirik Lagu NDX AKA - Janur Garing Feat Ayu Yuliana

Judul Lagu    : Janur Garing
Penyanyi       : Ndx Aka


Berikut Lirik Lagu NDX AKA - Janur Garing Feat Ayu Yuliana :

Lorone atiku iki
Krungu kabar kowe wes oleh ganti
Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo

Rosone atiku remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan

Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Karepku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayan

Kobong ati iki krungu kowe oleh ganti
Sandiwarane tresno wes tamat dadi loro
Aku sing iso nompo,aku iso legowo
Ndelok ning ngarep moto kowe rabi ro wong liyo
Mbok mesakno aku, mbok welasno aku
Cintaku tak terbatas waktu oh sayangku
Kembalilah kepadaku

Rosone atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan

Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Karepku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayan

Lorone atiku iki
Krungu kabar kowe wes oleh ganti
Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo

Roso ne atiku, remuk ra karuan
Kelingan janjimu naliko gandengan

Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Karepku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayan

Tresnoku ora bakal ilang
Senajan atiku tau kelaran
Karepku urip bebarengan
Sesandingan tekan bebrayan

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu NDX AKA - Janur Garing Feat Ayu Yuliana

0 komentar:

Posting Komentar