Lirik Lagu Sayang - NDX a.k.a Familia

Judul Lagu    : Sayang
Penyanyi       : NDX AKA


Berikut Lirik Lagu Sayang - NDX a.k.a Familia :

Sayang opo kowe krungu
Jerite atiku mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Rabakal luntur tresnaku

Wes tak cobo nglalekke
Jenengmu seko atiku
Sak tenane ra ngapusi
Iseh tresno sliramu
Duh pepujan neng ati
Nanging kowe yo ra reti, kowe seng tak wanti-wanti
Malah jebul saiki kowe mblenjani janji
Jare sehidup semati
Nanging opo bukti ?
Kowe medot tresnoku demi lanangan liyo
Yowes ora popo insya allah aku iso.... lilooo

Meh sambat kaleh sinte yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno nimas, aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih
Sayang opo kowe krungu
Jerite atiku mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Rabakal luntur tresnaku

Hari demi hari uwis tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuwat ati
Ibarate sego, uwis dadi bubur
Nanging Tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku ini pancen tresno awakmu
Ora ono liane seng iso dadi penggantimu
Gur kanggo awakmu seng cocok neng atiku
Nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno nimas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu
Jerite atiku mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Rabakal luntur tresnaku

Sayang opo krungu
Tangise atiku
Mengharap kowe bali
Neng Njero ati iki
Nganti rambutku putih
Tangis eluh dadi geteh
Mbok yo gek ndhang bali
Nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu
Do'aku neng atiku
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten yen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno nimas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang opo kowe krungu
Jerite atiku mengharap engkau kembali
Sayang nganti memutih rambutku
Rabakal luntur tresnaku

Percoyo opo pemujamu
Cintaku tetap abadi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Sayang - NDX a.k.a Familia

0 komentar:

Posting Komentar