Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro

Judul Lagu    : Cidro
Penyanyi       : Didi Kempot


Berikut Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro :

Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro

0 komentar:

Posting Komentar