Lirik Lagu Via Vallen - Emong

Judul Lagu    : Emong
Penyanyi       : Via Vallen

Berikut Lirik Lagu Via Vallen - Emong  :

apuwo atin riko koyo ketutup mendung
sing koyo biasane sing koyo hang sulung
nong endi janjine, nong endi sumpahe
opo riko wes luntur welase

sun roso welas iki wes sing keneng dibendung
mergo mung tuwek riko wes ngucap sing nompo
koyo awak iki pastine kegandol isin
koyo koyo riko sing biso sun sanding

isun emong, isun emong
isun emong adoh ambi riko
isun emong, isun emong
isun emong dung sing urip ambi riko

apuwo atin riko koyo ketutup mendung
sing koyo biasane sing koyo hang sulung
nong endi janjine, nong endi sumpahe
opo riko wes luntur welase

sun roso welas iki wes sing keneng dibendung
mergo mung tuwek riko wes ngucap sing nompo
koyo awak iki pastine kegandol isin
koyo koyo riko sing biso sun sanding

isun emong, isun emong
isun emong adoh ambi riko
isun emong, isun emong
isun emong dung sing urip ambi riko

isun emong, isun emong
isun emong adoh ambi riko
isun emong, isun emong
isun emong dung sing urip ambi riko

isun emong, isun emong
isun emong adoh ambi riko
isun emong, isun emong
isun emong dung sing urip ambi riko

isun emong adoh ambi riko
isun emong, isun emong
isun emong dung sing urip ambi riko
isun emong dung sing urip ambi riko

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Via Vallen - Emong "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel